Prijs Aluminium Gevelbekleding

Geen vaste prijs

Qua prijs/kwaliteit is aluminium gevelbekleding behoorlijk prijsgunstig te noemen. Goedkoop is het uiteraard niet, maar gezien de lange levensduur en de talloze mogelijkheden, valt aluminium zeker niet duurder uit dan andere soorten gevelbekleding. Ruw geschat mag u rekening houden met 100 à 200 euro per vierkante meter. Dit is inclusief BTW en plaatsing.
Veel hangt uiteraard af van:

  • De toestand van de bestaande gevel.
  • De gewenste stijl: gaat het om een rechte gevel of dient er rekening gehouden te worden met ronde wanden, gelaste naden,…
  • Gesloten of ventilerend systeem.
  • Extra’s zoals ledverlichting of een geïntegreerd huisnummer uit hout.
  • Diverse ingewerkte accessoires zoals kraantjes, deurgrepen, parlofoons,…

U begrijpt dat het dan ook onmogelijk is om een een specifiekere standaardprijs op te geven.

Een offerte op maat

Bent u van plan om een nieuwbouwwoning te zetten of wenst u de gevel van uw woning te renoveren of buitenmuurisolatie aan te brengen? Denk dan eens aan de duurzame optie van aluminium gevelbekleding.

Bij Patrick Deman hebben we de nodige ervaring en werken we uitsluitend met kwaliteitsvolle producten van Renson. U bent dus gegarandeerd van een optimaal resultaat.

Neem gerust contact met ons op om uw project te bespreken. Wij maken graag een afspraak om de diverse mogelijkheden en voordelen met u te overlopen. Aan de hand hiervan kunnen we een offerte geheel op maat van uw wensen opmaken. Hiervoor doen we de nodige opmetingen en houden we ook rekening met eventuele extra’s en accessoires.

Bij Patrick Deman komt u nooit voor financiële verrassingen te staan en zal de eindfactuur niet veel afwijken van de vooraf geschatte prijs.

Contact

Heeft u vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact op!